Omelet met cottage cheese
Omelet met cottage cheese

Lunch

Omelet met cottage cheese

  • Lunch
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

100 g cottage cheese
30 ml melk
8 cherrytomaatjes
3 eieren
1 rode peper
1 el bakolie
Handje basilicum
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Was de cherrytomaatjes en snijd doormidden. Snijd de verse basilicum fijn. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Doe de cherrytomaatjes, basilicum en paprika in een kom en roer de cottage cheese erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Klop de eieren samen met de melk los in een kom en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm bakolie in een koekenpan en bak omeletten van het eimengsel. Laat de omeletten iets afkoelen en verdeel het groentemengsel erover en vouw dicht.

Boodschappen lijst

  • product
    Basilicum

    2,59 70 Gram

    Uit assortiment

  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Cherrytomaatjes

    2,29 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Halfvolle melk

    1,35 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Cottage cheese

    1,89 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode peper

    1,29 45 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Tip: Je kunt de groenten ook door het eimengsel scheppen en roerbakken zodat je een scrumbled egg krijgt. Ook lekker met andere groenten, zoals ui en champignons. Dit recept is afkomstig van Ekomenu.nl