Noedel burger
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 gr noedels
- • 2 bouillonblokjes
- • 4 blaadjes sla
- • Tomatenketchup
- • Cheddar kaas (vegan)
- • Groente-kaas burger (of zelfgemaakte burgers)
- • 4 eieren
- • Augurk
- • Ketchup
BEreidings wijze
- Verkruimel de bouillonblokjes in een pan water en kook de noedels gaar. Laat deze 15 minuten afkoelen en uitlekken in een vergiet.
- Kluts het ei los en meng de noedels met het ei. Verdeel de noedels over 4 ronde platte bakjes ter grote van een hamburgerbroodje. Dek af met stukje bakpapier. Druk (door bijvoorbeeld een glas) de noedels fijn om ze in een vorm te drukken. Laat vervolgens opstijven in de koelkast.
- Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de noedelbroodjes goudbruin. Bak in de tussentijd ook de burgers en bak de laatste 2 eieren in een koekenpan.
- Is alles gaar? Dan kun je de burger gaan opbouwen. Begin met een noedelbroodje, de burger en top af naar smaak met sla, augurk, tomatenketchup, een gebakken eitje en een plak cheddar kaas. Als laatste de tweede helft van het noedelbroodje.
- Eventueel nog verder op smaak brengen met wat zout en peper.
Boodschappen lijst
- Thaise rijstnoedels
4,19 250 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
- Tomatenketchup ongezoet
3,19 325 Ml
removeadd product to cart - Plantaardig alternatief voor kaas intense
4,49 160 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!