Hoofdgerecht
Nasi met een frisse komkommersalade
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g kipfilet, in blokjes
- • 300 g rijst
- • 1 pakket bami/nasi groenten
- • 1 komkommer, zaadlijsten verwijderd en in boogjes
- • 3 el sojasaus
- • 3 el azijn
- • 2 el zoete ketjap manis
- • 1 el olijfolie
- • 1 tl suiker
- • 1 tl sambal
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de rijst gaar volgens de instructie op de verpakking.
- Roerbak ondertussen de kip in wat olijfolie. Voeg vervolgens de nasigroenten toe.
- Voeg ketjap, sojasaus en sambal toe.
- Meng het kip-groenten-mengsel door de rijst.
- Los de suiker op in de azijn.
- Meng de komkommer met azijn en suiker. Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de nasi en met de komkommersalade.
Boodschappen lijst
- Zoete ketjap manis
3,69 250 Ml
removeadd product to cart - Sambal Oelek
2,29 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
3,39 145 Ml
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Bami- en nasigroenten
2,59 300 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Natuurazijn - inmaakazijn
2,69 750 ml
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst lang
4,89 1 kg
removeadd product to cart - Kipfilet
9,15 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!