Hoofdgerecht
Mini loempia's met chutney
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 Soto mini loempia's
- • 300 g tomaten
- • verse gember
- • 1 el rozijnen
- • chilipoeder
- • ½ teentje knoflook
- • olie
- • zout en peper
- • Aziatische kruiden
- • wijnazijn
- • rietsuiker
BEreidings wijze
- Laat rozijnen weken in heet water. Verhit 1 eetlepel olie in een steelpan, rooster 1 grote mespunt van Aziatische kruiden gedurende ongeveer 1 minuut, blus af met 4 eetlepels witte wijnazijn en kook gedurende ½ minuut. Blancheer tomaten, schil en voeg ruw toe. snijd de verse gember fijn en voeg deze ook toe. Pers in knoflook en breng op smaak met chilipoeder, hele rietsuiker en zout. Laat ongeveer 20 minuten sudderen op matig vuur en roer af en toe. Voeg gedroogde rozijnen toe en laat 10 min. Staan. om te koken op een milde temperatuur. Breng op smaak met hele rietsuiker en geniet met SOTO loempia's
Boodschappen lijst
- Chilikruiden
2,99 35 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rozijnen Blue Thompson
2,79 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Zwarte komijn
3,69 50 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtade
5,69 1 kg
removeadd product to cart - Gember
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Mini loempia's China
4,29 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: SOTO
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!