Hoofdgerecht
Mexicaanse slawrap met kidneybonen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g kidneybonen
- • 200 g mais
- • 100 g zure room
- • 75 g geraspte kaas
- • 2 tenen knoflook
- • 1 ijsbergsla
- • 1 roma tomaat
- • 1 prei
- • 1 ui
- • 2 el bakolie
- • 2 tl paprikapoeder
- • 1 tl komijnpoeder
BEreidings wijze
- Was de tomaat en prei. Spoel de kidneybonen en mais goed af onder de kraan in een vergiet. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de prei in ringen.
- Verhit bakolie in een pan. Fruit de ui en knoflook. Voeg na 3 minuten de prei toe en bak nog 2 minuten mee, totdat de prei geslonken is. Voeg vervolgens de tomaten, mais en kidneybonen toe. Breng op smaak met komijnpoeder en paprikapoeder. Bak kort op middelhoog vuur.
- Haal de slabladen los van de krop en was deze onder de kraan. Droog ze goed. Vul de slabladen met het groentemengsel. Garneer met geraspte kaas en zure room.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Gemalen komijn
6,19 80 Gram
removeadd product to cart - Kidneybonen
1,99 360 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Prei
2,19 2 stuks
removeadd product to cart - Zure room
1,39 125 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Vloeibare bak en braad boter
3,69 450 Ml
removeadd product to cart - Suikermais
1,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Lekker met verse Japapeño peper. Dit recept is afkomstig van Ekomenu.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!