Mexicaanse slawrap met kidneybonen
Mexicaanse slawrap met kidneybonen

Hoofdgerecht

Mexicaanse slawrap met kidneybonen

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

1 Roma tomaat
1 prei
200 g kidneybonen
200 g maïs
1 ui
2 teentjes knoflook
1 theel komijnpoeder
2 theel paprikapoeder
1 ijsbergsla
75 g geraspte kaas
100 g zure room
2 eel bakolie

BEreidings wijze

  1. Was de tomaat en prei. Spoel de kidneybonen en mais goed af onder de kraan in een vergiet. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de prei in ringen.
  2. Verhit bakolie in een pan. Fruit de ui en knoflook. Voeg na 3 minuten de prei toe en bak nog 2 minuten mee, totdat de prei geslonken is. Voeg vervolgens de tomaten, mais en kidneybonen toe. Breng op smaak met komijnpoeder en paprikapoeder. Bak kort op middelhoog vuur.
  3. Haal de slabladen los van de krop en was deze onder de kraan. Droog ze goed. Vul de slabladen met het groentemengsel. Garneer met geraspte kaas en zure room.

Boodschappen lijst

Tips

Lekker met verse Japapeño peper. Bron: Ekomenu