Bijgerecht
Mediterrane balletjes met snelle avocadodip
- • Bijgerecht
- • 8 personen
- • 261 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 bakjes Mediterrane balletjes à 250 g
- • 2 avocado’s
- • Sap van 1 limoen
- • Handje korianderblaadjes
- • Scheutje olijfolie
- • Peper en zout
- • Staafmixer met beker
BEreidings wijze
- Verwarm de balletjes in een koekenpan ca. 4-6 minuten op laag vuur.
- Snijd intussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
- Doe het limoensap, avocado, koriander en een scheutje olijfolie in de beker van de staafmixer. Pureer glad en breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Serveer de balletjes met de avocadodip.
Boodschappen lijst
- Mediterrane balletjes
3,49 250 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,38 2 stuk
removeadd product to cart - Limoenen
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
10,95 1 Liter
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!