Hoofdgerecht
Makreelrilette
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • gerookte makreel gefileerd, 200 g
- • witte wijn, 2 el
- • boter, 35 g, gesmolten
- • tijm, 3 takjes, de blaadjes afgerist
- • paprikapoeder, ¼ tl
- • augurk, 2, heel fijn gehakt
BEreidings wijze
- Trek de makreel uit elkaar tot vlokken.
- Meng dit met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.
- Zet de rilette minstens een uur in de koelkast zodat de smaken goed in kunnen trekken.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,49 40 Gram
removeadd product to cart - Tijm
1,99 20 Gram
removeadd product to cart - Gerookte makreel gefileerd
5,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten + 1 uur wachttijd
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!