Bakken
Madeleines met chocoladepasta
- • Bakken
- • 8 personen
- • 106 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g bloem
- • 125 g boter
- • 70 g chocoladepasta
- • 3 eieren
- • 1 el suiker
- • 1 tl bakpoeder
- • Ook nodig: Madeleine bakvorm, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Smelt de boter en roer er de chocoladepasta door. Laat een beetje afkoelen.
- Klop de eieren met de suiker lichtgeel en klop er het chocolade-botermengsel, de bloem en het bakpoeder door. Laat 1 uur in de koelkast rusten.
- Schep het deeg in de madeleinevorm.
- Bak de madeleines in ± 10 minuten gaar en lichtbruin; de bovenkant moet een beetje bol zijn. Laat ze iets afkoelen in de vorm.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Hazelnootpasta
4,99 400 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2019.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!