Hoofdgerecht
Macaroni met aubergine en mozzarella
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 e olijfolie
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 2 aubergines, in kleine blokjes
- • 4 tomaten, in kleine stukjes
- • handje basilicum, grofgesneden
- • 1 pak verse kikkererwtenpasta
- • 2 bolletjes mozzarella, in blokjes
BEreidings wijze
- Bak de knoflook in de olijfolie, voeg de aubergine toe en bak 5 minuten.
- Roer de tomaat en basilicum erdoor.
- Kook de kikkererwtenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng door de pasta en roer de mozzarella erdoor. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Romatomaten
4,49 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten penne
3,59 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Aubergine
3,59 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Laat je inspireren door de Koken met Ekoplaza-winactie. Dit recept is afkomstig uit het actieboekje, dat af te halen is in de winkels. Maar ben er snel bij, want op=op! Ook meedoen aan de winactie? Kijk snel op: www.ekoplaza.nl/kokenmetekoplaza
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!