Hoofdgerecht
Macaroni met aubergine en mozzarella
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g macaroni
- • 4 tomaten, in kleine stukjes
- • 2 aubergines, in kleine blokjes
- • 2 bollen mozzarella, in blokjes
- • 1 teentje knoflook, fijngehakd
- • Handje basilicum, grof gesneden
- • 2 el olijfolie
BEreidings wijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de knoflook in de olijfolie, voeg de aubergine toe en bak 5 minuten.
- Roer de tomaat en basilicum erdoor.
- Meng door de pasta en roer de mozzarella erdoor. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten penne
3,59 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Aubergine
4,79 2 stuks
removeadd product to cart - Mozzarella 45+
2,39 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Laat je inspireren door de Koken met Ekoplaza-winactie. Dit recept is afkomstig uit het actieboekje, dat af te halen is in de winkels. Maar ben er snel bij, want op=op! Ook meedoen aan de winactie? Kijk snel op: www.ekoplaza.nl/kokenmetekoplaza
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!