Lunch
Lupinepannenkoekjes met peer en ahornsiroop
- • Lunch
- • 4 personen
- • 445 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 ml rijstdrink
- • 150 g lupinemeel
- • 50 g boter, gesmolten
- • 25 g suiker
- • 5 eieren
- • 2 peren, in dunne plakjes
- • 2 el ahornsiroop
- • 1 el honing
- • Snuf zout
- • Olie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Doe het lupinemeel, honing, suiker, boter en een snuf zout in een kom en mix de eieren erdoor.
- Voeg de rijstdrink toe en meng tot een glad beslag.
- Verhit in een antiaanbakpan een beetje olie en bak goudbruine pannenkoekjes van het beslag in porties, ca. 2 à 3 minuten per kant.
- Serveer de pannenkoekjes met plakjes peer en ahornsiroop.
Boodschappen lijst
- Rijstdrink
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,49 200 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,10 250 Gram
removeadd product to cart - Concorde peren
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!