Lupinepannenkoekjes met peer en ahornsiroop
Lupinepannenkoekjes met peer en ahornsiroop

Lunch

Lupinepannenkoekjes met peer en ahornsiroop

  • Lunch
  • 4 personen
  • 445 kcal / portie

Ingrediënten lijst

250 ml rijstdrink
150 g lupinemeel
50 g boter, gesmolten
25 g suiker
5 eieren
2 peren, in dunne plakjes
2 el ahornsiroop
1 el honing
Snuf zout
Olie, om in te bakken

BEreidings wijze

  1. Doe het lupinemeel, honing, suiker, boter en een snuf zout in een kom en mix de eieren erdoor.
  2. Voeg de rijstdrink toe en meng tot een glad beslag.
  3. Verhit in een antiaanbakpan een beetje olie en bak goudbruine pannenkoekjes van het beslag in porties, ca. 2 à 3 minuten per kant.
  4. Serveer de pannenkoekjes met plakjes peer en ahornsiroop.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.