Lunch
Lupinepannenkoekjes met peer en ahornsiroop
- • Lunch
- • 4 personen
- • 445 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 ml rijstdrink
- • 150 g lupinemeel
- • 50 g boter, gesmolten
- • 25 g suiker
- • 5 eieren
- • 2 peren, in dunne plakjes
- • 2 el ahornsiroop
- • 1 el honing
- • Snuf zout
- • Olie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Doe het lupinemeel, honing, suiker, boter en een snuf zout in een kom en mix de eieren erdoor.
- Voeg de rijstdrink toe en meng tot een glad beslag.
- Verhit in een antiaanbakpan een beetje olie en bak goudbruine pannenkoekjes van het beslag in porties, ca. 2 à 3 minuten per kant.
- Serveer de pannenkoekjes met plakjes peer en ahornsiroop.
Boodschappen lijst
- Rijstdrink
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,49 200 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!