Dessert
Luchtige sinaasappelbavarois
- • Dessert
- • 4 personen
- • 363 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • sap van 4 sinaasappels
- • 5 g agar agar
- • 250 ml slagroom (+extra voor garnering)
- • 50 g suiker
- • handje pistachenootjes
BEreidings wijze
- Meng de agar agar door het sinaasappelsap in een pannetje en laat 2 minuten opkoken (zie de aanwijzingen op de verpakking). Laat afkoelen.
- Sla intussen de slagroom lobbig met de suiker. Roer het afgekoelde sinaasappelsap erdoor. Giet in 4 mooie glaasjes en laat 3 uur (of langer) opstijven in de koelkast.
- Serveer de bavarois met een toef slagroom, wat geraspte sinaasappelschil en gehakte pistachenootjes.
Boodschappen lijst
- Boeren slagroom
1,99 200 ml
removeadd product to cart - Kristalsuiker
2,79 750 GRAM
removeadd product to cart - Gezouten pistachenoten
9,79 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!