Bakken
Lollig: jam op een stokje
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 blaadjes bladerdeeg
- • Jam naar keuze
- • Scheutje melk
- • Ook nodig: satéprikkers & uitsteekvormpje
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Steek per lolly tweemaal hetzelfde vormpje uit het bladerdeeg.
- Schep in het midden van een van de twee plakjes een beetje jam. Bestrijk de randjes dun met water en leg het andere plakje erop. Druk goed op elkaar en leg op een beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant met een beetje melk.
- Bak de lolly’s in ca. 15 minuten goudbruin en gaar en steek er daarna een prikker in. De lolly’s kunnen met iedere vulling -zoet of hartig- gemaakt worden.
Boodschappen lijst
- Aardbeienjam
5,79 250 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart
Tips
Voor 8-12 lolly's Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2013.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!