Soep
Linzensoep met spinazie
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 250 g linzen (blik), uitgelekt
- • 200 g spinazie, gewassen en fijngehakt
- • 3 aardappels, geschild en in kleine blokjes
- • 2 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 1 prei, fijngesneden
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 citroen, het sap
- • 4 takjes tijm
- • Scheutje olijfolie
- • Voor erbij: 8 rijstwafels met quinoa + 1 bakje hummus
BEreidings wijze
- Verhit een beetje olijfolie in de pan en fruit hierin de ui, prei en knoflook glazig.
- Voeg aardappels, tijm, bouillon en linzen toe. Roer goed door en breng aan de kook. Laat 5 minuten trekken.
- Voeg de spinazie, tomaten en het citroensap toe en kook nog 1 minuut door.
- Serveer er de rijstwafels met hummus bij.
Boodschappen lijst
- Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,19 2 stuks
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes zoutarm
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Linzen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Tijm in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rijstwafels quinoa
1,69 100 Gram
removeadd product to cart - Hummus extra
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
4,99 2 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!