Hoofdgerecht
Linzenschotel met pruimen, rozijnen en feta
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g volkoren rijstmix
- • 350 g linzen (pot), uitgelekt
- • 250 ml groentebouillon
- • 25 g feta, verkruimeld
- • 5 gedroogde pruimen, in dunne reepjes
- • 2 uien, gesnipperd met knoflookpoeder
- • ½ limoen, rasp en sap
- • 2 el rozijnen
- • ½ tl gedroogde munt
- • Paar blaadjes verse munt
- • Olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Fruit de uien met het knoflookpoeder glazig in een beetje olie.
- Bereid de Volkoren rijstmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bouillon, de linzen, pruimen en rozijnen toe en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer in 2 kommen met de verkruimelde feta erover en garneer met munt.
Boodschappen lijst
- Pepermunt
3,99 40 Gram
removeadd product to cart - Linzen
1,59 360 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Gedroogde Franse pruimen zonder pit
6,69 250 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,09 8 stuks
removeadd product to cart - Griekse feta
4,29 150 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Volkoren rijstmix
3,59 500 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!