Hoofdgerecht
Linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml melk
- • 240 g linzen, uitgelekt
- • 100 g bloem, gezeefd
- • 50 g boter, gesmolten
- • 50 g hazelnoten, grof gehakt
- • 1 ei
- • 2 el gedroogde dille
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Klop het ei, de melk en het zout goed door elkaar.
- Voeg de bloem toe en roer tot een glad beslag.
- Meng de hazelnoten, linzen, dille en gesmolten boter erdoor.
- Bak mooie goudkleurige flensjes van het beslag in een pan met antiaanbaklaag.
Boodschappen lijst
- Linzen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Dilleblad
3,19 15 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Volle melk
1,79 1 Liter
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!