Linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille
Linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille

Hoofdgerecht

Linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 ml melk
240 g linzen, uitgelekt
100 g bloem, gezeefd
50 g boter, gesmolten
50 g hazelnoten, grof gehakt
1 ei
2 el gedroogde dille
1 tl zout

BEreidings wijze

  1. Klop het ei, de melk en het zout goed door elkaar.
  2. Voeg de bloem toe en roer tot een glad beslag.
  3. Meng de hazelnoten, linzen, dille en gesmolten boter erdoor.
  4. Bak mooie goudkleurige flensjes van het beslag in een pan met antiaanbaklaag.

Boodschappen lijst

  • product
    Linzen

    1,29 400 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Tarwebloem

    2,49 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Dilleblad

    2,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    remove
    add product to cart
  • product
    Hazelnoten

    5,39 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Volle melk

    1,59 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuk

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit de Lekker Weten Winter