Dessert
Lemon cheesecake met citruskaviaar
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 170 g slagroom
- • 150 g roomkaas
- • 125 g haverkoek
- • 60 g suiker
- • 50 g boter
- • 2 stuks citroenkaviaar
- • 1 citroen, rasp en sap
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Smelt de boter in een pannetje.
- Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter en een snufje zout.
- Verdeel de koekkruimels over 4 kleine glaasjes en druk ze aan. Zet ze in de koelkast.
- Klop de roomkaas los met de sap en rasp van de citroen en de helft van de suiker.
- Klop de slagroom lobbig met de andere helft van de suiker en spatel vervolgens door de roomkaas.
- Verdeel het mengsel over de 4 glaasjes en laat opstijven tot gebruik.
- Snijd de citroenkaviaar door de helft en schraap de zaadjes eruit. Schep een klein beetje op elke cheescake.
Boodschappen lijst
- Haverkoeken
4,29 240 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten grasboter
5,89 250 Gram
removeadd product to cart - Lactosevrije roomkaas
3,19 150 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,49 200 ml
removeadd product to cart - Citroenkaviaar
5,99 100 Gram
Uit assortiment
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!