Hoofdgerecht
Koolrabitortilla met geitenkaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 235 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g vastkokende aardappelen, geschild en in dunne plakjes
- • 2 uien, in halve ringen
- • olijfolie om in te bakken
- • 2 koolrabi’s, in dunne plakjes
- • Zout en peper
- • Blaadjes van een paar takjes tijm
- • 4 eieren
- • 1 rolletje verse geitenkaas (125 g)
BEreidings wijze
- Bak de plakjes aardappel goudbruin in een scheut olijfolie in een pan met anti-aanbakbodem. Voeg na 5 minuten de uien toe en bak ca. 5 minuten mee. Schep regelmatig om.
- Doe de plakjes koolrabi, tijm en zout en peper erbij en bak nog eens 5 minuten.
- Klop intussen de eieren los met zout en peper en de geitenkaas en giet over het aardappel-koolrabimengsel. Laat rustig stollen met het deksel erop.
- Draai de tortilla om met behulp van een groot bord, laat hem terug in de pan glijden en bak ook de andere kant mooi bruin in enkele minuten. Snijd in parten.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
3,59 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Koolrabi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!