Tussendoor
Koolrabi en wortelsticks met frisse dip
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 bospenen
- • 1 koolrabi
- • DIPSAUS:
- • 100 ml milde olijfolie
- • 1 eidooier
- • 1 tl mosterd
- • Scheut volle yoghurt
- • Klein scheutje appelazijn
- • Paar sprietjes bieslook, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maak zelf eerst mayonaise*: roer in een kom met een garde de dooier, mosterd en een klein scheutje appelazijn goed door elkaar. Voeg in een heel dun straaltje langzaam, beetje voor beetje, olijfolie toe terwijl je blijft kloppen. Voeg steeds pas opnieuw olie toe als alle olie is opgenomen, net zoveel tot je een mooie mayonaise hebt.
- Roer yoghurt en bieslook door de mayonaise.
- Schil de groenten en snijd ze in lange stengels (patatjes). Serveer met de dip.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,39 1 Liter
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Bospeen
3,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!