Voorgerecht
Koolblad met paddenstoelen
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g champignons, in vieren
- • 250 g kastanjechampignons, in vieren
- • 15 zwarte olijven, ontpit en in stukjes
- • 4 groene koolbladen
- • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 el olijfolie
- • Klein handje peterselie, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de koolbladen in circa 5 minuten beetgaar in een ruime pan gezouten water. Haal de bladen uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Bak de knoflook en de ui glazig in de olijfolie.
- Voeg de paddenstoelen toe en bak ze aan alle kanten mooi bruin. Regelmatig omscheppen.
- Meng de olijven, peterselie, theelepel zout en wat peper door het paddenstoelenmengsel en verdeel over de koolbladen.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Zwarte olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!