Voorgerecht
Komkommerrolletjes met kip en avocado
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g kipfilet, in reepjes
- • 1 rijpe avocado
- • 1 komkommer, in lange repen geschaafd (met kaasschaaf)
- • 1 tomaat, ontveld en zonder zaadlijsten in blokjes
- • 1 klein sjalotje, gesnipperd
- • 1 el pijnboompitten, geroosterd
- • 1 el citroensap
- • Olijfolie
- • Zout & peper
- • Ook nodig: prikkertjes
BEreidings wijze
- Bak de kipreepjes gaar en bruin in een beetje olie. Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Verwijder schil en pit van de avocado. Prak het vruchtvlees met het citroensap fijn met een vork. Meng het sjalotje, de tomatenblokjes en de pijnboompitten erdoor en voeg een beetje zout en peper toe.
- Bestrijk de komkommerrepen met het avocadomengsel en verdeel de kip erover. Rol op en zet vast met prikkertjes.
Boodschappen lijst
- Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 Ml
removeadd product to cart - Komkommer
1,49 1 stuks
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!