Kokos-citroencake
Kokos-citroencake

Bakken

Kokos-citroencake

  • Bakken
  • 8 personen
  • 226 kcal / portie

Ingrediënten lijst

225 ml plantaardige variatie op yoghurt kokos
150 g poedersuiker
100 ml amandeldrink
75 ml plantaardige olie
1 pak cakemix
1 citroen, rasp & sap
2 el kokosrasp, geroosterd
Optioneel: eetbare bloemen
Ook nodig: springvorm van 24 cm ø, ingevet

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Meng de plantaardige yoghurt met de olie, amandeldrink en citroenrasp. Doe de cakemix erbij en meng goed door. Schep in de ingevette vorm en bak de cake in 40-45 minuten gaar.
  3. Laat de cake 10 minuten afkoelen voordat je 'm lost en laat daarna op een rooster helemaal afkoelen.
  4. Meng de poedersuiker met de helft van het citroensap en giet over de cake. Garneer met de kokosrasp en eventueel stukjes eetbare bloemen.

Boodschappen lijst

Tips

Voor ongeveer 12 plakken Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021