Bakken
Kokos-citroencake
- • Bakken
- • 8 personen
- • 226 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 225 ml plantaardige variatie op yoghurt kokos
- • 150 g poedersuiker
- • 100 ml amandeldrink
- • 75 ml plantaardige olie
- • 1 pak cakemix
- • 1 citroen, rasp & sap
- • 2 el kokosrasp, geroosterd
- • Optioneel: eetbare bloemen
- • Ook nodig: springvorm van 24 cm ø, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Meng de plantaardige yoghurt met de olie, amandeldrink en citroenrasp. Doe de cakemix erbij en meng goed door. Schep in de ingevette vorm en bak de cake in 40-45 minuten gaar.
- Laat de cake 10 minuten afkoelen voordat je 'm lost en laat daarna op een rooster helemaal afkoelen.
- Meng de poedersuiker met de helft van het citroensap en giet over de cake. Garneer met de kokosrasp en eventueel stukjes eetbare bloemen.
Boodschappen lijst
- Kokosrasp
2,59 200 Gram
removeadd product to cart - Kokos naturel
3,59 350 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
2,99 1 Liter
removeadd product to cart - Cakemix
3,99 400 GRAM
removeadd product to cart
Tips
Voor ongeveer 12 plakken. Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!