Voorgerecht
Klassieke oesters met sjalottenvinaigrette
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 106 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 12 oesters
- • 1 sjalot, heel fijn gesnipperd
- • 1 el rode wijnazijn
- • Versgemalen zwarte peper
- • Optioneel: paar fijngehakte blaadjes platte peterselie
BEreidings wijze
- Meng de gesnipperde sjalot met de azijn en laat het minstens een uur staan.
- Open de oesters en haal de bovenste schelp eraf. Verwijder overtollig gruis en keer de oesters om.
- Garneer met wat sjalot en maak af met vers gemalen zwarte peper en eventueel een heel klein beetje peterselie. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rode wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!