Hoofdgerecht
Kippenbouten met peterselie en citroen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 456 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 kippenbouten
- • 1 citroen, doormidden gesneden
- • 1 hele bol knoflook, doormidden gesneden
- • 100 ml witte wijn
- • 2 el olijfolie
- • Handje peterselie, gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Braad de kippenbouten aan in de olijfolie in een vuurvaste pan met deksel en doe de citroen, peterselie en knoflook erbij. Blus af met de witte wijn. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Leg het deksel op de pan en zet 1½ uur in de oven.
- Verpak de kip in aluminiumfolie of een warmtebestendig bakje en neem warm mee naar je picknickplek.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kippenbout
5,17 240 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!