Bijgerecht
Kipgehaktballetjes met yoghurt-komkommerdip
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g kipgehakt
- • 100 ml volle yoghurt
- • ½ rode peper, zonder zaadlijsten en fijngehakt
- • ¼ komkommer, geschild
- • 3 el soja-gembersaus
- • 2 el olijfolie
- • 2 el bieslook, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Voeg de soja-gembersaus, rode peper en peper en zout naar smaak toe aan het kipgehakt.
- Draai van het gehakt kleine balletjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes goudbruin.
- Rasp de komkommer en meng de rasp door de yoghurt. Meng er vervolgens ook de bieslook door. Breng de dip op smaak met zout en peper.
- Serveer de dip apart bij de gehaktballetjes.
Boodschappen lijst
- Gekruid kipgehakt
7,10 285 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,19 1 Liter
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 ML
removeadd product to cart - Komkommer
1,39 1 stuks
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!