Dessert
Kerststerretjes
- • Dessert
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g bloem
- • 200 g plantaardige boter
- • 100 g kristal- of rietsuiker
- • 6 el vegan pure chocoladepasta
- • 2 tl bakpoeder
- • Poedersuiker
BEreidings wijze
- Meng de suiker en boter tot een romige massa.
- Voeg de bloem, het bakpoeder en zout toe en kneed tot een deegbal. Laat een half uur rusten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Rol het deeg uit en druk er met een uitsteekvorm sterkoekjes uit. Druk bij de helft van de sterren nog een klein sterretje in het midden uit.
- Leg de koekjes op een stuk bakpapier en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
- Besmeer de hele sterren met een laagje pure chocoladepasta en leg de andere sterkoekjes erop. Geef ze een feestelijke touch met wat poedersuiker.
Boodschappen lijst
- Pure chocoladepasta
4,19 270 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Megarine vegan brick
2,59 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!