Bakken
Kaneelwielen
- • Bakken
- • 10 personen
- • 122 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 rol bladerdeeg
- • 30 g boter (op kamertemperatuur + extra voor invetten
- • 3 el donkere cassonade basterdsuiker
- • 2 tl kaneel
- • ¼ tl gemalen kardemom
- • Ook nodig: muffinbakvorm met 10 holtes, goed ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de boter met de bruine suiker, kaneel en kardemom.
- Rol het bladerdeeg uit en besmeer met de kaneelboter. Rol het deeg vanaf de korte zijde op en snijd daarna in 10 plakken. Leg de plakken in de muffinvormpjes.
- Bak 20 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Donkere cassonade basterdsuiker
5,79 1 kg
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kardemom
3,99 15 Gram
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!