Bakken
Kaneelwielen
- • Bakken
- • 10 personen
- • 122 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 rol bladerdeeg
- • 30 g boter (op kamertemperatuur + extra voor invetten
- • 3 el donkere cassonade basterdsuiker
- • 2 tl kaneel
- • ¼ tl gemalen kardemom
- • Ook nodig: muffinbakvorm met 10 holtes, goed ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de boter met de bruine suiker, kaneel en kardemom.
- Rol het bladerdeeg uit en besmeer met de kaneelboter. Rol het deeg vanaf de korte zijde op en snijd daarna in 10 plakken. Leg de plakken in de muffinvormpjes.
- Bak 20 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Donkere cassonade basterdsuiker
5,79 1 kg
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kardemom
3,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!