Bakken
Kaasbroodjes
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 120 g tapiocazetmeel
- • 120 ml olijfolie
- • 45 g kokosmeel
- • 1 ei, losgeklopt
- • 3 el geraspte kaas
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175℃.
- Meng in een kom het tapiocameel met het kokosmeel en het zout.
- Giet 120 ml water en de olie erbij en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei en de geraspte kaas toe en kneed tot je een egaal deeg hebt. Het deeg moet zacht en een beetje plakkerig zijn. Voeg eventueel een extra lepel kokosmeel toe.
- Maak met behulp van twee natte lepels kleine hoopjes van het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de kaasbroodjes in ± 30 minuten gaar en goudbruin, serveer ze warm bij de pastinaaksoep.
Boodschappen lijst
- Tapiocazetmeel
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!