Kaasbroodjes
Kaasbroodjes

Bakken

Kaasbroodjes

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

120 g tapiocazetmeel
120 ml olijfolie
45 g kokosmeel
1 ei, losgeklopt
3 el geraspte kaas
1 tl zout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 175℃.
  2. Meng in een kom het tapiocameel met het kokosmeel en het zout.
  3. Giet 120 ml water en de olie erbij en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei en de geraspte kaas toe en kneed tot je een egaal deeg hebt. Het deeg moet zacht en een beetje plakkerig zijn. Voeg eventueel een extra lepel kokosmeel toe.
  4. Maak met behulp van twee natte lepels kleine hoopjes van het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Bak de kaasbroodjes in ± 30 minuten gaar en goudbruin, serveer ze warm bij de pastinaaksoep.

Boodschappen lijst

  • product
    Tapiocazetmeel

    2,59 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Kokosmeel

    2,19 400 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart