Kaas quesadilla's
Kaas quesadilla's

Hoofdgerecht

Kaas quesadilla's

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

3 grote glutenvrije wraps (Roley's)
150 g geraspte kaas
1 kipfilet, in blokjes (kan ook zonder kip met bonen).
1 ui, fijngesneden
1 rode paprika, gesneden in blokjes

BEreidings wijze

  1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
  2. Bak de ui in een scheutje olijf olie, bak vervolgens de kipfilet mee.
  3. Zet de gebakken ui met kipfilet apart.
  4. Verwarm een koekenpan
  5. Leg een tortilla op een schoon oppervlak. Strooi de geraspte kaas gelijkmatig over de tortilla.
  6. Voeg de kipfilet en paprika toe, verdeel ze bovenop de kaas.
  7. Leg er nog een tortilla bovenop om de vulling te bedekken, zodat er een quesadilla sandwich ontstaat.
  8. Bak de quesadilla ongeveer 2-3 minuten aan elke kant, of tot de tortilla's goudbruin en krokant zijn en de kaas gesmolten is.
  9. Laat de quesadilla's een minuut of twee afkoelen voor je ze in partjes snijdt met een scherp mes of pizzasnijder.
  10. Serveer de quesadilla's warm met je favoriete dipsausjes zoals salsa, guacamole of zure room.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is gemaakt door Roley's.