Hoofdgerecht
Kaas quesadilla's
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 grote glutenvrije wraps (Roley's)
- • 150 g geraspte kaas
- • 1 kipfilet, in blokjes (kan ook zonder kip met bonen).
- • 1 ui, fijngesneden
- • 1 rode paprika, gesneden in blokjes
BEreidings wijze
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
- Bak de ui in een scheutje olijf olie, bak vervolgens de kipfilet mee.
- Zet de gebakken ui met kipfilet apart.
- Verwarm een koekenpan
- Leg een tortilla op een schoon oppervlak. Strooi de geraspte kaas gelijkmatig over de tortilla.
- Voeg de kipfilet en paprika toe, verdeel ze bovenop de kaas.
- Leg er nog een tortilla bovenop om de vulling te bedekken, zodat er een quesadilla sandwich ontstaat.
- Bak de quesadilla ongeveer 2-3 minuten aan elke kant, of tot de tortilla's goudbruin en krokant zijn en de kaas gesmolten is.
- Laat de quesadilla's een minuut of twee afkoelen voor je ze in partjes snijdt met een scherp mes of pizzasnijder.
- Serveer de quesadilla's warm met je favoriete dipsausjes zoals salsa, guacamole of zure room.
Boodschappen lijst
- Glutenvrije meergranen wraps
5,99 195 Gram
removeadd product to cart - Milde geraspte kaas
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Kipfiletblokjes
11,75 255 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door Roley's.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!