Salade
Jonge bladsla met avocado en garnalen
- • Salade
- • 4 personen
- • 383 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 100 g gekookte grote garnalen
- • 75 g baby leaf (jonge bladsla)
- • 1 avocado, in reepjes
- • Klein handje basilicum, fijngesneden
- • Klein handje peterselie, fijngesneden
- • DRESSING:
- • 3 el yoghurt of crème fraîche
- • 2 el mayonaise
- • 2 tl worcestershiresaus
- • 1 tl tomatenpuree
- • ½ tl paprikapoeder
BEreidings wijze
- Maak de dressing door alle ingrediënten door elkaar te kloppen.
- Verdeel de sla, garnalen, avocado en verse kruiden over 4 glazen of coupes. Giet er een beetje dressing over en serveer de rest van de dressing er apart bij.
Boodschappen lijst
- Tomatenpuree
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Worcestershire saus
4,19 140 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Baby leaf
2,29 75 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,99 490 Gram
removeadd product to cart - Garnalen
6,99 100 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle yoghurt
2,19 1 Liter
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,89 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!