Hoofdgerecht
Japanse seitan met noedels
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g seitan
- • 1 pak noedels
- • 1 bakje tuinkers
- • 1 bakje rode bietenscheuten
- • 1 el sojasaus
- • 1 tl geroosterde sesamolie
- • 1 bosje verse koriander
- • Scheut ume azijn
BEreidings wijze
- Kook de deegwaren zoals voorgeschreven en koel ze af in veel water.
- Week de wakame zeewier in lauw water. Laat de zeewier uitlekken en knijp deze goed uit.
- Was de tuinkers en de rode bietenscheuten en laat ze beide goed uitlekken.
- Meng de groentjes en het zeewier samen met de azijn en olie.
- Schik de uitgelekte deegwaren op een rechthoekig bord en sprenkel er een paar druppels sojasaus over (naar smaak).
- Laat ondertussen de seitan in een pan zachtjes bakken tot hij begint te glaceren.
- Schik vervolgens de warm afgebakken teriyaki seitan erboven op.
- Leg de sla in een apart kopje op het bord, werk af met verse koriander.
Boodschappen lijst
- Udon noedels
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Geroosterde sesamolie
6,99 250 Ml
removeadd product to cart - Tuinkers
1,09 130 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,79 250 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!