Sauzen & dressings
Jalapeño-bonenspread
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
- • 139 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g kleine witte bonen (cannellini), afgespoeld en uitgelekt
- • 160 g mais
- • 2 verse jalapeñopepers, grof gehakt
- • 1¼ tl gerookte paprikapoeder
- • 1 tl witte wijnazijn
- • ½ tl ahornsiroop
- • ½ tl uiengries
- • ½ tl knoflookpoeder
- • ¼ tl chilipoeder
- • ¼ tl zout
BEreidings wijze
- Meng alle ingrediënten in een keukenmachine tot een enigszins grove spread.
- Proef en breng eventueel verder op smaak met extra specerijen en/of zout.
Boodschappen lijst
- Cannellinibonen
1,89 400 Gram
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,99 340 Gram
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
4,39 50 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Uiengries
4,19 43 Gram
removeadd product to cart - Knoflookpoeder
4,79 40 Gram
removeadd product to cart - Chilipoeder
2,49 20 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!