Bakken
Injera’s glutenvrij
- • Bakken
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • Teffmeel
- • 1 ei
- • zonnebloemolie
BEreidings wijze
- Meng de teff mix met 1 ei. Voeg er vervolgens 1 eetlepel zonnebloemolie aan toe en meng het goed door elkaar.
- Klop er 550ml water door om een makkelijk vloeibare consistentie te verkrijgen.
- Klop het beslag met een keukenmixer iedere keer voordat je het in de pan doet, zodat er luchtbellen in het beslag blijven zitten tijdens het bakken.
- Verhit 1,5 theelepel zonnebloemolie in een koekenpan. Schenk één deel in de hete pan met een dunne straal, beginnend aan de buitenrand en in cirkels naar het midden van links naar rechts.
- Zodra het beslag overal bubbelt, neem je de pan van het vuur.
- Zet de pan in een oven van 180°C gedurende 2 à 4 minuten tot de bovenkant droog is, maar niet bruin.
Boodschappen lijst
- Teffmeel
5,69 500 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
4,59 500 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!