Hoofdgerecht
Indiase tofuburgers met ananas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 426 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 ml yoghurt
- • 200 g ananasstukjes op sap of vers
- • 75 g rucola, gewassen en gedroogd
- • 4 vegaburgers naar keuze
- • 2 naanbroden
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • ½ citroen, het sap
- • Paar blaadjes munt, in fijne reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de naanbroden in de grillpan ca. 2 minuten per kant. Halveer de broden en snijd ze open.
- Bak de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de yoghurt met het citroensap, knoflook, peper en zout en de munt.
- Beleg het naanbrood gul met rucola en leg de burgers erbovenop. Verdeel de yoghurtsaus ervoer en garneer met stukjes ananas.
Boodschappen lijst
- Volle yoghurt
2,39 1 Liter
removeadd product to cart - Ananasstukjes op sap
4,89 250 Gram
removeadd product to cart - Naanbrood
3,29 2 stuks
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!