Spinazieburger met ananas
Spinazieburger met ananas

Lunch

Spinazieburger met ananas

  • Lunch
  • 4 personen
  • 426 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 spinazieburgers
2 naanbroden
1 klein blikje ananasstukjes op sap (of verse ananas)
1 teentje knoflook, fijngesneden
½ citroen, het sap
200 ml yoghurt
75 g rucola, gewassen en gedroogd
Paar blaadjes munt, in fijne reepjes
Peper & zout

BEreidings wijze

  1. Bak de naanbroden in de grillpan ca. 2 minuten per kant. Halveer de broden en snijd ze open.
  2. Bak de spinazieburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de yoghurt met het citroensap, knoflook, peper en zout en de munt.
  4. Beleg het naanbrood gul met rucola en leg de burgers erbovenop. Verdeel de yoghurtsaus ervoer en garneer met stukjes ananas.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter