Indiase spinazieburger
Indiase spinazieburger

Lunch

Indiase spinazieburger

  • Lunch
  • 4 personen
  • 159 kcal / portie

Ingrediënten lijst

300 g (diepvries)spinazie
70 g rijst
40 g havermout
2 el arrowroot
2 tl tandoorikruiden
Zout & peper
Olie om in te bakken
Optioneel: naanbrood + (plantaardige) yoghurt, voor erbij

BEreidings wijze

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat daarna 5 minuten afkoelen.
  2. Druk intussen zoveel mogelijk vocht uit de spinazie en doe in een ruime kom. Meng de havermout erdoor en laat staan terwijl de rijst kookt en afkoelt.
  3. Meng de rijst, de tandoorikruiden en de arrowroot door de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Kneed goed door en vorm er met natte handen 4 burgers van.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 4 minuten per kant mooi bruin. Serveer met naanbrood en soya’yoghurt’ met munt.

Boodschappen lijst

  • product
    Havermout

    2,59 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    remove
    add product to cart
  • product
    Arrowroot

    3,49 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Tandoori kruiden

    4,19 35 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Naanbrood

    3,29 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Spinazie

    3,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Munt

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter