Lunch
Indiase spinazieburger
- • Lunch
- • 4 personen
- • 159 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g (diepvries)spinazie
- • 70 g rijst
- • 40 g havermout
- • 2 el arrowroot
- • 2 tl tandoorikruiden
- • Zout & peper
- • Olie om in te bakken
- • Optioneel: naanbrood + (plantaardige) yoghurt, voor erbij
BEreidings wijze
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat daarna 5 minuten afkoelen.
- Druk intussen zoveel mogelijk vocht uit de spinazie en doe in een ruime kom. Meng de havermout erdoor en laat staan terwijl de rijst kookt en afkoelt.
- Meng de rijst, de tandoorikruiden en de arrowroot door de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Kneed goed door en vorm er met natte handen 4 burgers van.
- Verhit wat olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 4 minuten per kant mooi bruin. Serveer met naanbrood en soya’yoghurt’ met munt.
Boodschappen lijst
- Havermout
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Risottorijst arborio
4,59 500 Gram
removeadd product to cart - Arrowroot
3,49 150 Gram
removeadd product to cart - Tandoori kruiden
4,19 35 Gram
removeadd product to cart - Naanbrood
3,29 2 stuks
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!