Hoofdgerecht
Indiase curry met mungbonen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 484 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 600 g spinazie
- • 500 g mungbonen, geweekt
- • 400 ml kokosmelk
- • 100 g groene currypasta
- • 1 ui, gesnipperd
- • 3 el kokosolie
BEreidings wijze
- Kook de mungbonen op laag vuur gaar. Dat duurt ongeveer 20 minuten.
- Verhit de kokosolie in een wok. Fruit daarin de ui. Doe de currypasta erbij en roer op wat hoger vuur tot het lekker begint te ruiken.
- Doe de mungbonen erbij. Schep door elkaar. Voeg de kokosmelk toe en verhit die mee. Schep de spinazie erbij, tot de blaadjes zijn geslonken.
Boodschappen lijst
- Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
2,29 400 Ml
removeadd product to cart - Mungbonen
3,29 500 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!