Dessert
IJsjes van banaan
- • Dessert
- • 6 personen
- • 217 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 3 kleine bananen, geschild en gehalveerd
- • 90 g pure raw chocolade
- • 2 el muesli
- • 1 tl olie
- • Ook nodig: 6 ijsstokjes en bakpapier
BEreidings wijze
- Bekleed een bord met bakpapier.
- Snij de bananen in tweeën. Steek in elke halve banaan een ijsstokje. Leg ze op het bak-papier en laat ze minstens 1 uur hard worden in de vriezer.
- Smelt de chocola au bain-marie en voeg de olie toe.
- Dip elke banaan in de chocola en laat de overtollige chocola eraf lopen. Strooi de muesli erover en leg de ijsjes tot gebruik nog even in de koelkast.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Raw chocolade 93% extra dark
4,49 70 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!