Lunch
Honing-amandel havermout met geroosterde tomaten
- • Lunch
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 200 ml amandeldrink
- • 100 g wild wonder tomaatjes
- • 40 g havermout
- • 1 el honing
- • Handje amandelsnippers
- • Paar takjes tijm
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Doe de tomaatjes samen met een flinke scheut olijfolie en een halve eetlepel honing in een ovenschaal. Breng ze op smaak met een snufje zout. Bak de tomaatjes 15 tot 20 minuten in de oven.
- Doe de havermout met de amandeldrink en een halve eetlepel honing in een pan en verwarm deze.
- Rooster ondertussen de amandelsnippers in een droge koekenpan. Kijk uit, deze verbranden erg snel.
- Doe de havermout in een kom en garneer deze met de tomaatjes en geroosterde amandelsnippers.
Boodschappen lijst
- Tijm in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Wild Wonders tomaatjes
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
4,29 1 Liter
removeadd product to cart - Zonnebloemhoning
7,99 450 Gram
removeadd product to cart - Amandelschaafsel
2,29 50 Gram
removeadd product to cart
Tips
Liever vegan? Vervang de honing dan door agavesiroop. Dit recept is afkomstig van Miss Havermout
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!