Hoofdgerecht
Hertenstoofvlees
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 800 g hertenstoofvlees
- • 500 ml rode wijn
- • 6 blaadjes salie
- • 4 teentjes knoflook
- • 3 takjes rozemarijn
- • 2 blaadjes laurier
- • 1 ui, in grove stukken
- • Olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak het vlees goudbruin in de olie.
- Snijd de ui en knoflook grof. Voeg dit toe aan het vlees en bak deze kort mee.
- Hak de rozemarijn en salie fijn en voeg deze toe samen met de laurier.
- Blus het af met de rode wijn en plaats het deksel op de pan. Stoof gaar in ongeveer 2 uur en breng op smaak met peper en zout.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Heerlijk met gestoofde groene kool en gebakken paddenstoelen.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!