Hoofdgerecht
Hertenstoofvlees
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 800 g hertenstoofvlees
- • 500 ml rode wijn
- • 6 blaadjes salie
- • 4 teentjes knoflook
- • 3 takjes rozemarijn
- • 2 blaadjes laurier
- • 1 ui, in grove stukken
- • Olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak het vlees goudbruin in de olie.
- Snijd de ui en knoflook grof. Voeg dit toe aan het vlees en bak deze kort mee.
- Hak de rozemarijn en salie fijn en voeg deze toe samen met de laurier.
- Blus het af met de rode wijn en plaats het deksel op de pan. Stoof gaar in ongeveer 2 uur en breng op smaak met peper en zout.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Salie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Laurier
3,09 10 Gram
removeadd product to cart - Rozemarijn in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Heerlijk met gestoofde groene kool en gebakken paddenstoelen.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!