Bakken
Hazelnootschuimpjes
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g hazelnoten, gemalen
- • 50 g poedersuiker
- • 4 eiwitten
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
- Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de poedersuiker toe totdat het een stevig glanzend geheel is.
- Spatel de gemalen hazelnoten erdoor.
- Leg met behulp van twee lepels kleine hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de schuimpjes af in circa 30 minuten. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.
Boodschappen lijst
- Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Hazelnoten
4,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Lente Wijntip: Heaven on Earth: Bij een mooi dessert hoort een mooie wijn.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!