Bakken
Hazelnootschuimpjes
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g hazelnoten, gemalen
- • 50 g poedersuiker
- • 4 eiwitten
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
- Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de poedersuiker toe totdat het een stevig glanzend geheel is.
- Spatel de gemalen hazelnoten erdoor.
- Leg met behulp van twee lepels kleine hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de schuimpjes af in circa 30 minuten. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2013. Wijntip: Heaven on Earth! In de smaak tonen van gekarameliseerde ananas, rozijnen en vijgen aangevuld met tonen van rooibos en verfrissende citrus. De ideale begeleider van desserts.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!