Ontbijt
Havermout pannenkoek
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 220 ml amandeldrink
- • 80 g havermout
- • 2 bananen
- • 1 tl tarwebloem
- • 1 tl kaneel
- • Kokosolie
- • Toppings: banaan en ahornsiroop
BEreidings wijze
- Meng de havermout met de bloem en kaneel. Giet de amandeldrink erbij en meng tot een glad beslag.
- Doe wat kokosolie in een koekepan en schep de helft van het mengsel er in. Smeer het mengsel uit met een vork voor een grote pannenkoek.
- 'Flip' de pannenkoek wanneer de mix lichtbruin kleurt (oefening baart kunst!). Bak nog 1 minuut aan de andere zijde.
- Serveer op een bord met plakjes banaan en ahornsiroop.
Boodschappen lijst
- Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Laat je inspireren door de Koken met Ekoplaza-winactie. Dit recept is afkomstig van Arno, klant van Ekoplaza. Hij bedacht dit plantaardige pannenkoeken recept en maakt daarmee kans op leuke prijzen. Ook meedoen aan de winactie? Kijk snel op: www.ekoplaza.nl/kokenmetekoplaza
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!