Havergrutten nasi goreng
Havergrutten nasi goreng

Hoofdgerecht

Havergrutten nasi goreng

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

150 g havergrutten
250 g nasi groenten
1 zakje nasi goreng kruiden
300 g kipfilet
scheut ketjap manis
2 eieren
zakje kroepoek

BEreidings wijze

  1. Spoel de havergrutten af onder de kraan en kook ze in 20 minuten met 300 ml water onder regelmatig roeren gaar.
  2. Snij ondertussen de kip in reepjes en laat het vlees 10 minuten marineren in de ketjap Manis.
  3. Bak vervolgens de kip gaat n voeg de groenten samen met de nasikruiden toe.
  4. Bak een heerlijk eitje erbij en mix de havergrutten door de groente en het vlees. Samen met wat kroepoek serveren en smullen maar!

Boodschappen lijst

Tips

Bron: De meesters van de Halm