Hoofdgerecht
Havergrutten nasi goreng
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g kipfilet
- • 250 g nasigroenten
- • 150 g havergrutten
- • 2 eieren
- • 1 zakje nasi goreng kruiden
- • Scheut ketjap manis
- • Voor erbij: kroepoek
BEreidings wijze
- Spoel de havergrutten af onder de kraan en kook ze in 20 minuten met 300 ml water onder regelmatig roeren gaar.
- Snij ondertussen de kip in reepjes en laat het vlees 10 minuten marineren in de ketjap Manis.
- Bak vervolgens de kip gaat n voeg de groenten samen met de nasikruiden toe.
- Bak een heerlijk eitje erbij en mix de havergrutten door de groente en het vlees. Samen met wat kroepoek serveren en smullen maar!
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Zoete ketjap manis
3,29 250 ML
removeadd product to cart - Krupuk
3,29 60 Gram
removeadd product to cart - Havergrutten
3,09 500 Gram
removeadd product to cart - Bami- en nasigroenten
2,59 300 Gram
removeadd product to cart - Bami-Nasi Goreng
2,09 17 GRAM
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Meesters van de Halm.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!