Bakken
Hartige taartjes met ratatouille en champignons
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g champignons, in kwarten
- • 1 pak bladerdeeg
- • 1 courgette, in plakjes en in kwarten
- • 1 rode paprika, in blokjes
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • ½ ui, fijngesnipperd
- • ½ el olijfolie
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Smeer 6 kleine quichevormpjes in met een beetje olie. Bekleed ze met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
- Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui enkele minuten. Voeg de champignons toe en bak al roerend bruin. Schep de courgette en paprika erdoor en bak kort mee; voeg zout en peper naar smaak toe en haal van het vuur.
- Verdeel het groentemengsel over de taartjes en druk aan.
- Bak de taartjes ± 15 minuten in de oven tot het deeg mooi knapperig en gaar is.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Voor 6 taartjes. Dit recept komt uit Lekker Weten Special.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!