Voorgerecht
Hartige broccoli-geitenkaastaartjes
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 322 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g zachte geitenkaas
- • 100 g broccoliroosjes
- • 100 g oude kaas, geraspt
- • 100 ml sojaroom
- • 3 eieren
- • Ook nodig: 4 kleine ovenschaaltjes, ingevet
BEreidings wijze
- Blancheer de broccoli 1 minuut in kokend water en spoel koud af.
- Meng in een keukenmachine de eieren, oude kaas, geitenkaas en de room.
- Verdeel de broccoli over de ingevette soufflébakjes en giet het eimengsel erover.
- Zet de bakjes in de oven op 180℃ en laat in ± 45 minuten goudbruin en gaar worden. Haal de hartige cakejes voorzichtig uit de vormpjes.
Boodschappen lijst
- Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!