Bakken
Happy chocolaatjes
- • Bakken
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 180 g pure chocolade 85% (of meer)
- • 15 g gedroogd fruit
- • 3 el amandelen, gehakt
- • 3 el pistachenootjes, gehakt
- • 2 el gojibessen
- • 2 el pompoenpitten
- • 2 tl hennepzaadjes
- • Optioneel: zeezout vlokken
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat de gesmolten chocolade met een lepel in ongeveer even grote rondjes op het bakpapier lopen, werk ze eventueel een beetje bij met de lepel. Maak ze eventueel in 2x, afhankelijk van de grootte van je bakplaat (of gebruik een rechthoekig dienblad of schaal).
- Bestrooi de chocolaatjes met toppings naar wens (voordat ze te veel opstijven).
- Laat de chocolaatjes in de koelkast opstijven en bewaar ze goed afgesloten.
Boodschappen lijst
- Gojibessen
3,99 100 Gram
removeadd product to cart - Gedroogde mango
1,69 25 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
4,39 200 Gram
removeadd product to cart - Pompoenpitten
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Zeezout grof
1,65 1 kg
removeadd product to cart - Gepeld hennepzaad
5,49 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!