Happy chocolaatjes
Happy chocolaatjes

Bakken

Happy chocolaatjes

  • Bakken
  • 8 personen

Ingrediënten lijst

180 g pure chocolade 85% (of meer)
15 g gedroogd fruit
3 el amandelen, gehakt
3 el pistachenootjes, gehakt
2 el gojibessen
2 el pompoenpitten
2 tl hennepzaadjes
Optioneel: zeezout vlokken

BEreidings wijze

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat de gesmolten chocolade met een lepel in ongeveer even grote rondjes op het bakpapier lopen, werk ze eventueel een beetje bij met de lepel. Maak ze eventueel in 2x, afhankelijk van de grootte van je bakplaat (of gebruik een rechthoekig dienblad of schaal).
  3. Bestrooi de chocolaatjes met toppings naar wens (voordat ze te veel opstijven).
  4. Laat de chocolaatjes in de koelkast opstijven en bewaar ze goed afgesloten.

Boodschappen lijst