Dessert

Hangop met zomerfruit

  • Dessert
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

350 g volle yoghurt
60 g aardbeien
40 g blauwe bessen
30 g granola
Extra: Kaasdoek of een theedoek

BEreidings wijze

  1. Hang de yoghurt in een kaasdoek, theedoek of hydrofiele doek en laat de yoghurt een nacht uitlekken. Zo ontstaat een romige en lobbige volle yoghurt.
  2. Haal de volgende dag de yoghurt uit het doek. Vul een glaasje met de helft van de yoghurt, een laagje granola, de helft van de aardbeien en de helft van de blauwe bessen.
  3. Geniet van de mooie, lieve, stoere en lekkere hangop!

Boodschappen lijst

  • product
    Volle yoghurt

    2,09 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Aardbeien

    3,59 200 Gram

  • product
    Blauwe bessen

    2,99 125 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Tv-kok René Pluijm neemt je mee naar zijn kookstudio, waar hij deze hangop maakt met de volle yoghurt van Weerribben Zuivel. Gooi het uitlekvocht niet weg! Dit bevat veel eiwitten en is een perfecte basis voor een smoothie, of kan je gebruiken als plantenvoeding voor je moestuin.