Dessert
Hangop met zomerfruit
- • Dessert
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g volle yoghurt
- • 60 g aardbeien
- • 40 g blauwe bessen
- • 30 g granola
- • Extra: Kaasdoek of een theedoek
BEreidings wijze
- Hang de yoghurt in een kaasdoek, theedoek of hydrofiele doek en laat de yoghurt een nacht uitlekken. Zo ontstaat een romige en lobbige volle yoghurt.
- Haal de volgende dag de yoghurt uit het doek. Vul een glaasje met de helft van de yoghurt, een laagje granola, de helft van de aardbeien en de helft van de blauwe bessen.
- Geniet van de mooie, lieve, stoere en lekkere hangop!
Boodschappen lijst
- Volle yoghurt
2,39 1 Liter
removeadd product to cart - Aardbeien
4,59 250 Gram
Uit assortiment
- Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Tv-kok René Pluijm neemt je mee naar zijn kookstudio, waar hij deze hangop maakt met de volle yoghurt van Weerribben Zuivel. Gooi het uitlekvocht niet weg! Dit bevat veel eiwitten en is een perfecte basis voor een smoothie, of kan je gebruiken als plantenvoeding voor je moestuin.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!