Hoofdgerecht
Groentetaartjes met quinoakorst
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • DEEG:
- • 250 g quinoa
- • 120 g kokosolie of roomboter
- • 1 tl bakpoeder
- • 1 tl zout
- • VULLING:
- • 200 ml sojaroom
- • 100 g feta
- • 2 eieren
- • 1 pompoen, geschild en in blokjes
- • 1 courgette, in blokjes
- • 1 wortel, in blokjes
- • 1 witlof, in kleine stukken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Maal de quinoa fijn met een staafmixer of keukenmachine.
- Voeg de roomboter of olie, zout en bakpoeder toe met 90 ml water en maal nog even door.
- Verdeel het deeg over de bakvormpjes en druk aan met de vingertoppen, prik wat gaatjes in het deeg met een vork.
- Bak het deeg 20 minuten voor in de oven.
- Klop de eieren los samen met de sojaroom. Voeg naar smaak zout en peper toe en verdeel over de met deeg bekleedde vormpjes.
- Verdeel de groenten over de bakvormpjes, verkruimel de feta en strooi deze erover.
- Bak de taartjes in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!