Hoofdgerecht
Groentecurry
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 351 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g basmatirijst
- • Wokolie om in te bakken
- • 1 stronk broccoli, in kleine roosjes
- • 1 koolrabi, in stukjes
- • 1 rode chilipeper, zaadlijsten eruit en in fijne reepjes
- • ½ ui, in dunne halve maantjes
- • 1/3 zakje Thaise groene currypasta
- • 200 ml kokosmelk
- • Rasp en sap van ½ limoen
- • Peper en zout
- • 50 cashewnoten, geroosterd in een droge koekenpan
- • Handvol koriander, grof gehakt
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit intussen de wololie in een wok op hoog vier en roerbak hierin de broccoli met de koolrabi, chilipeper en ui. Voeg na een paar minuten de currypasta toe en bak even mee.
- Blus af met kokosmelk en voeg limoenrasp en sap toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Strooi de curry voor het serveren met cashewnoten en gehakte koriander. Serveer met rijst.
Boodschappen lijst
- Witte basmatirijst
3,79 500 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Wokolie
4,89 500 Ml
removeadd product to cart - Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,89 200 Ml
removeadd product to cart - Limoenen
1,89 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!