Hoofdgerecht
Groentecurry
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 351 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g basmatirijst
- • 200 ml kokosmelk
- • 50 g cashewnoten
- • 1 broccoli, in kleine roosjes
- • 1 koolrabi, in stukjes
- • 1 rode peper, zaadlijsten eruit en in fijne reepjes
- • ½ ui, in dunne halve maandjes
- • ½ limoen, rasp en sap
- • 1⁄3 zakje Thaise groene currypasta
- • Handvol koriander, grof gehakt
- • Wokolie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit intussen de wololie in een wok op hoog vier en roerbak hierin de broccoli met de koolrabi, chilipeper en ui. Voeg na een paar minuten de currypasta toe en bak even mee.
- Blus af met kokosmelk en voeg limoenrasp en sap toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Strooi de curry voor het serveren met cashewnoten en gehakte koriander. Serveer met rijst.
Boodschappen lijst
- Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Volkoren basmatirijst
2,49 500 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Koolrabi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,59 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2018.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!