Hoofdgerecht
Groentecurry
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 381 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g zilvervliesrijst
- • 250 g sperziebonen, in stukjes
- • 1 koolrabi, geschild en in kleine blokjes
- • 1 courgette, in blokjes
- • 1 winterpeen, geschild en in blokjes
- • 1 zak vegetarische kroepoek
- • ½ zakje currypasta
- • 50 ml kokosmelk
- • Scheutje zonnebloemolie
- • Handje koriander, fijngesneden
BEreidings wijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wok en voeg de sperziebonen, koolrabi en winterpeen toe. Roerbak deze 5 minuten.
- Voeg de courgette toe en roerbak het nog 3 minuten. Roer vervolgens de currypasta en kokosmelk door het mengsel en laat in 10 minuten met een deksel op de pan zachtjes garen.
- Schep de rijst op de borden en serveer de groentecurry eroverheen. Serveer met kroepoek en verse koriander.
Boodschappen lijst
- Platte peterselie in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Winterpeen
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst lang
3,39 500 Gram
removeadd product to cart - Koolrabi
2,29 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!