Groene noodlesalade
Groene noodlesalade

Salade

Groene noodlesalade

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g groene seizoensgroenten (bijv. broccoli)
250 g noodles
2 grote courgettes, in lange plakken
2 el groene pesto
1 pakje feta, verkruimeld
1 handvol groene kruiden, fijngesneden
Handje groene of zwarte olijven, in kleine stukjes
Zout en peper
DRESSING:
6 el pompoenpitolie
3 el witte balsamicoazijn
1 teentje knoflook, geperst

BEreidings wijze

  1. Bestrooi de courgettes met zout en peper en rooster ze goudbruin op een bakplaat onder de grill.
  2. Kook de groene groenten beetgaar in een ruime pan met water. Koel ze daarna direct met koud stromend water.
  3. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng alle dressingingrediënten in een kom.
  5. Hussel groenten, kruiden, olijven, noodles, dressing - en eventueel de pesto- voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met feta.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente