Hoofdgerecht
Groene asperges met feta en zeewiersnippers
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g groene asperges, onderkant eraf
- • 100 g feta, grof verkruimeld
- • 1 vel Nori zeewier, in dunne reepjes
- • Scheutje olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bestrijk de asperges heel lichtjes met olijfolie en gril ze in een hete grillpan of onder de hete grill rondom goudbruin (regelmatig keren), ca. 5 minuten.
- Leg de hete asperges op een warme schaal of bord, bestrooi met de feta en zeewierreepjes. Breng naar wens verder op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Sushi nori vellen
5,79 25 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Groene asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!